Maci csoport

A 2017/18-as nevelési évben 27 gyermek jár a Maci csoportba. 7 kiscsoportos, 14 középsős és 5 nagycsoportos korú. Közülük a tavalyi  évben már 17 gyermek ebbe a csoportba járt, és tíz új kisgyermek csatlakozott hozzánk. Vannak akik Sopronból, Újkérről,Nagylózsról járnak.Ehhez a nem könnyű helyzethez a gyermekek kiválóan alkalmazkodtak. Szeretettel, örömmel fogadták a nagyokat. A kisebb fiúk csodálják őket, de még a kisebb lányok is találtak maguknak bátyusnak valót.

Nem csak a gyerekcsoport összetétele változott meg, de új óvónénit is köszönthetünk Fülöp Dorina személyében, aki gyakornoki minősítésben dolgozik nálunk. A nagyobb gyerekek már találkoztak vele a gyakorlata alatt .A dajkanénink Bertháné Bereczki Gyöngyi néni is most kezdte a pályáját nálunk, ő Újkérről jár hozzánk.

Ezzel a sok újdonsággal, kezdeti nehézségekkel is megbírkózva vidám, örömteli napokat élünk, és arra törekszünk kicsik és nagyok, hogy mindenki egyformán értékesnek és fontosnak érezze magát kis közösségünkben.

Hírek

Használtruha - szeptember!

Tovább...

Zöld Juniális

A szöveg módosításához kattintson ide! Tovább...

Óvodai beiratkozás

Ó V O D A I   B E I R A T K O Z Á S2019/2020Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2019/2020. nevelési évre azÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK BEÍRATÁSASopronkövesd községben a következő időpontokban történik:2019. április 24. szerda 8-16 óra2019. április 25. csütörtök 8-16 óra Helye: Sopronkövesdi Nefelejcs... Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...