Óvónénik

Maci Maci csoport

Egyházi Mónika (Móni óvó néni)

Egyházi Mónika (Móni óvó néni)

Főiskolai óvodapedagógusi végzettséggel rendelkezem, sajátos nevelési igényű gyermekeket fejlesztő óvodapedagógus vagyok. Korábban a Habakuk bábszínház tagjaként jártam az óvodákat, közel áll hozzám a gyermeki mesevilág, a természetjárás, kirándulás. Fontosnak tartom mind a gyerekek, mind a felnőttek körében a közösségformálást, a jó kapcsolatok kialakítását.

 

Fülöp Dorina (Dorina óvó néni)

Fülöp Dorina (Dorina óvó néni)

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán végeztem óvodapedagógusként.Tanulmányaim során gyermek -és gyógytestnevelés képzésben is részesültem. 2017 augusztusától gyakornokként dolgozom az óvodában. Szakmai gyakorlataimat is Sopronkövesden végeztem és hamar megtetszett az óvoda légköre. Célom, hogy a gyermekekkel megismertessem és megszerettessem környezetüket, lakóhelyüket, kultúrájukat. 

Nyuszi Nyuszi csoport

Györgyné Simon Veronika (Vera óvó néni)

Györgyné Simon Veronika (Vera óvó néni)

Farkas Eszter(Eszti óvó néni)

Farkas Eszter(Eszti óvó néni)

Főiskolai óvodapedagógusi végzettségem mellett gyermek- és gyógytestnevelési specializációs végzettséggel rendelkezem. 2015 decemberében sikeresen minősítettek a pedagógus életpályamodell szerint. Bölcsődei életkorú gyermekekkel is foglalkozom 2016 óta. Kedvelt tevékenységeim a mozgás és a barkácsolás. A gyerekeknek szívesen tartok játékos tornát, ezzel a sport szeretetére és az egészséges életmódra nevelést szeretném hangsúlyozni. Ebben az óvodában 2017 augusztusa óta dolgozom. 

Süni Süni csoport

Hidegséginé Horváth-Pálla Barbara (Barbi óvó néni)

Hidegséginé Horváth-Pálla Barbara (Barbi óvó néni)

2010 óta dolgozom ebben az óvodában. Óvodapedagógus és gyógypedagógus diplomákkal rendelkezem. 2014-ben közoktatás vezetői szakon pedagógus szakvizsgát tettem.  Közel áll hozzám az ének- zene, amit minden gyermeki tevékenységbe próbálok belecsempészni. Szeretek barkácsolni, a gyerekekkel újrahasznosított anyagokból kreatív alkotásokat készíteni. Nagyon fontosnak tartom a "zöld szemlélet" átadását a csoportomnak. A különleges bánásmódot igénylő gyermekeket egyéni, illetve mikro csoportos formában fejlesztem.
Horváthné Czakó Viktória (Vica óvó néni)

Horváthné Czakó Viktória (Vica óvó néni)

Német nemzetiségi óvodapedagógus vagyok, 2015 augusztusa óta dolgozom ebben az óvodában, először gyakornokként, majd 2016-ban sikeresen minősítettek a pedagógus életpályamodell szerint. Kedvelt tevékenységeim közé tartozik a mesélés, az éneklés, a kicsiknek szívesen tartok lábtornát. Játékos formában hetente több alkalommal ismertetem meg a gyerekekkel a német nyelvet. 2018. őszétől gyesen vagyok. 

 


Fülöpné Hidegh Csilla (Csilla óvó néni)

Fülöpné Hidegh Csilla (Csilla óvó néni)

2012 óta vagyok az intézmény vezetője.Főiskolai óvodapedagógusi végzettséggel rendelkezem, gyógy testnevelő óvodapedagógus vagyok. Két pedagógus szakvizsgám van, az utóbbit közoktatás vezetői szakon 2014-ben szereztem meg. Közel áll hozzám az egészség védelme, megőrzése, a rendszeres testmozgás. Éppen ezért hetente több alkalommal tartásjavító tornát tartok a gyerekeknek.

 

Technikai dolgozók

Maci Maci csoport

Bertháné Bereczky Gyöngyi(Gyöngyi néni)

Bertháné Bereczky Gyöngyi(Gyöngyi néni)

3 gyermek anyukája vagyok. Óvodai dajka végzettséggel rendelkezem. Kiemelt fontosságúnak tartom az egézséges és tiszta környezetet, ezt mindig biztosítom a gyermekeknek. Nemcsak azért szeretek itt dolgozni, mert imádom a gyerekeket, hanem azért is, mert jó a közösség. 

Süni Süni csoport

Iváncsicsné Horváth Krisztina (Kriszta néni)

Iváncsicsné Horváth Krisztina (Kriszta néni)

2015-ben kerültem a Nefelejcs óvodába, teljesen véletlenül és spontán. Korábban más munkakörben dolgoztam, de hamarosan kiderült, hogy nekem itt a helyem. A gyermekekkel való jó viszonyom és baráti kapcsolatom is ezt igazolja. Az óvó nénikkel pedig a közös gyermekkor köt össze. Úgy érzem, egy nagy család vagyunk és nagy örömömre szolgál, hogy a tagja lehetek! 

Nyuszi Nyuszi csoport

Szalainé Rózsa Katalin (Katica néni)

Szalainé Rózsa Katalin (Katica néni)

Nem ismeretlenként kerültem az óvodába, hisz már évek óta a néptánc csodás világával ismertettem meg a kisgyermekeket. Így alkalmam volt belelátni az óvoda mindennapjaiba, életbe, és örülök, hogy most már nemcsak abban a néhány órában, hanem egész nap a gyermekek között lehetek. 


Bernáthné Rózsás Ildikó (Ildi néni)

Bernáthné Rózsás Ildikó (Ildi néni)

2 kisgyermek anyukája vagyok. Egy kedves felkérés elfogadásaként csöppentem bele az óvodai életbe, ami az eddigi döntéseim közül az egyik legjobbnak bizonyult. Világossá vált számomra, hogy ez a munkakör, ami teljesen hozzám passzol. Időközben elvégeztem a pedagógiai asszisztens képzést, hogy még felkészültebben tudjam segíteni az óvó nénik munkáját. 

Kérem, várjon... Kérem, várjon...